Frissítve: 2011.04.15
a pályázati kiírás pdf formában

Tartalomfeltöltési útmutató

BMe Kutatói Pályázat

BME e-pályázat kiemelkedő kutatási területek interneten keresztül történő bemutatására

Az Egyetemi Doktori Tanács és Habilitációs Bizottság pályázatot hirdet meg a kutatási eredmények szélesebb körben történő megjelenítése, az egyes kutatási területeknek interneten keresztül történő bemutatása (angol és magyar nyelven). A pályázat jutalmazza a sikeres doktori témák művelőit, és a BME portálján közvetlenül láthatóvá teszi az egyetem tudományos (művészeti) műhelyeit. Egyúttal elősegíti mind a hazai ismeretterjesztést, mind pedig az egyetem kutatási témáinak nemzetközi szinten történő nívós megjelenítését.  A pályázat várhatóan évente egyszer kerül meghirdetésre.

 A pályázat általános feltételei

  Pályázható kategóriák

 A pályázaton elnyerhető díjak

Hallgatói pályázat:

     Tudományos (művészeti) műhely:

A pályázat értékelés

A pályázatokat az EHBDT elnöke által felkért Bíráló Bizottság értékeli. A Bizottság írásos javaslata alapján az EHBDT titkos szavazással dönt.

Az értékelés szempontjai:

A művészeti pályázatokat az Építőművészeti Doktori Iskola előzetesen értékeli és rangsorolja. A Bíráló Bizottság a díjazott pályázatok számáról dönt, a rangsor megváltoztatása nélkül.

A pályázat benyújtása

A pályázatokat a http://dept.phy.bme.hu/doktori/BMe címen található útmutató alapján kell elkészíteni és beküldeni. A pályázat benyújtási határideje: 2010. június 15, eredményhirdetés: 2010. szeptember  15 30.


 

A hallgatói (PhD, DLA) pályázat tartalma:

Egységes internet felületen az alább felsorolt információk feltöltése történik, egységes formátumban. Tekintettel az internetes felületre, nagy szerepük van az illusztrációknak; az írás lehet interaktív: a szövegben el lehet helyezni további, más oldalakra mutató linkeket. A szöveg legyen érthető a művelt, de nem szakmabeli olvasók számára. A teljes terjedelem maximum{1600 szó, 4 oldal / 2 MB}.

 

****************************************  terjedelmi korlát vége


 

Tudományos (művészeti) műhely pályázat tartalma:

Egységes internet felületen az alább felsorolt információk feltöltése történne. Tekintettel az internetes felületre, nagy szerepük van az illusztrációknak; az írás lehet interaktív: a szövegben el lehet helyezni további, más oldalakra mutató linkeket. A szöveg legyen érthető a művelt, de nem szakmabeli olvasók számára. A teljes terjedelem maximum{2400 szó, 6 oldal / 3 MB}.

****************************************  terjedelmi korlát vége

 


Budapest, 2010. április 19

                                                                                                              Dr. Mihály György
                                                                                                              az EHBDT elnöke